Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Τι συμβαίνει με τα συμβόλαια Ευγγελάτου-Τατιάνας στο «Ε»


Η... προσγείωση του ζεύγους στον κανάλι Έψιλο έκανε πολλούς να μιλούν για αναβίωση του ALTER...




Και τουλάχιστον σε ότι αφορά τα ποσοστά τους, φαίνεται ότι δεν έπεσαν έξω. Μάλιστα ακούγεται έντονα πως από στελέχη του σταθμού έγινε η εκκίνηση για την ανανέωση των συμβολαίων βλέποντας τα υψηλά νούμερα που σημειώνει καθημερινά η Τατιάνα Στεφανίδου στη μεσημεριανή ζώνη.

Τώρα όσον αφορά στην περίπτωση του Νίκου Ευαγγελάτου αν και η τηλεθέαση του live news κυμαίνεται περί του 5% το κανάλι είναι ικανοποιημένο καθώς μέχρι σήμερα δεν είχε καμία παράδοση στην ενημέρωση και ο τομέας αυτός χτίζεται εξ’ αρχής.

Στο Περιστέρι δηλώνουν αισιόδοξοι πως το Ε θα καταφέρει να πάρει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας με το επιχείρημα πως ο τηλεοπτικός σταθμός δεν έχει στην πλάτη του μεγάλο δανεισμό που έχουν τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.