Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωσε την μετακόμιση της ΝΔ ο Κυριάκος [εικόνες]


Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως η ΝΔ μετακομίζει σε νέο κτίριο με πολύ χαμηλότερο ενοίκιο...



“Σήμερα υπογράψαμε και η ΝΔ σύντομα θα μετακομίσει σε νέο κτίριο! Είναι το πρώτο βήμα για την οικονομική εξυγίανση και τη μείωση λειτουργικών δαπανών που οφείλουμε να κάνουμε”, έγραψε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ σημειώνει πως από 95.000 ενοίκιο, που πλήρωνε στη Συγγρού, πλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πληρώνει 9.800 ευρώ το μήνα.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά όπως δημοσίευσε το Planet-Greece, τα νέα γραφεία του κόμματος θα είναι σύμφωνα στην Πειραιώς, στο παλιό κτήριο της JVC, στο Μοσχάτο.

Το κτήριο, φωτογραφίες του οποίου δημοσίευσαν τα Παραπολιτικά το Σάββατο, είναι τριών ορόφων με επιφάνεια τα 2.500 τετραγωνικά μέτρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Στο ισόγειο θα δημιουργηθούν ένας μεγάλος χώρος υποδοχής, ο χώρος που θα πραγματοποιεί το briefing ο εκπρόσωπος του κόμματος Γ. Κουμουτσάκος, ένας χώρος για τις on camera δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και η αίθουσα συνεδριάσεων της Πολιτικής Επιτροπής.
Στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο θα βρίσκονται τα γραφεία όλων των υπηρεσιών του κόμματος, αλλά και των τομεαρχών και συντονιστών, ενώ στον τρίτο όροφο θα είναι το γραφείο του προέδρου.
Το κτίριο διαθέτει δύο υπόγεια ένα εκ των οποίων θα χρησιμοποιηθεί ως πάρκινγκ.


b3
b2
b1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.