Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μητσοτάκης μαζί με τις περίφημες "γιαγιάδες της Λέσβου" [ΦΩΤΟ]


Τα Κέντρα Υποδοχής προσφύγων στο Καρά Τεπέ και τη Μόρια στη Λέσβο επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών για το προσφυγικό...



Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας συνάντησε τις περίφημες γιαγιάδες από τη Σκάλα Συκαμιάς. Η Αιμιλία Καμβύση, 85 χρονών, παιδί Μικρασιατών προσφύγων από το Μοσχονήσι, έχει ζήσει όλη της τη ζωή στη Σκάλα Συκαμιάς Λέσβου.


Μαζί με δύο φίλες της, την 89χρονη Ευστρατία Μαυραπίδου και την 85χρονη Μαρίτσα Μαυραπίδου έγιναν σύμβολα των εθελοντών κατοίκων της Λέσβου όταν ο φωτογραφικό φακός «τις συνέλαβε» να περιποιούνται το βρέφος μιας προσφυγοπούλας από τη Συρία, που μόλις είχε αποβιβασθεί στην ακτή.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «τις γιαγιάδες που με την ανθρωπιά τους συγκίνησαν ολόκληρο τον κόσμο και έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες».
kiriakos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.