Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκλογές στις 12 Ιουνίου! [εγγραφο]

Κλείδωσε η ημερομηνία - τέσταραν τον εκλογικο μηχανισμό!

Το ρεπορτάζ του Planet-Greece είναι επιβεβαιωμένο και μάλιστα με επίσημο έγγραφο της κυβέρνησης!....




Σύμφωνα, λοιπόν, με τον έως τώρα σχεδιασμό, ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του φαίνεται ότι έχουν "κλειδώσει" στην ημερομηνία για τις εκλογές, μέσω των οποίων προσπαθεί να αποδράσει από την ψήφιση του 4ου Μνημονίου, που φέρνει στην χώρα, υποχρεώνοντας τους επόμενους που θα έρθουν να το εφαρμόσουν. Μέσω αυτή της διαδικασίας ο ίδιος θα γλιτώσει το πολιτικό κόστος ελπίζοντας σε μία δεξιά... παρένθεση!

Βεβαίως και όλα είναι ρευστά, αφού ο κος Τσίπρας δεν διακρίνεται για την συνέπειά του, πολλώ δε μάλλον για την ειλικρίνειά του. Ωστόσο, το έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα το Planet-Greece αποδεικνύει ότι ήδη έχουν γίνει, μέσω του υπουργείου Εσωτερικών, όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι των συστημάτων ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή της διαδικασίας μετάδοσης των αποτελεσμάτων. Ο έλεγχος εκλογικής ετοιμότητα πραγματοποιήθηκε στις 12 Απριλίου και σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύπτουμε ο μηχανισμός φαίνεται ότι είναι έτοιμος.

Αυτο ειναι το έγγραφο εκλογικής ετοιμότητας, που παρουσιάζει αποκλειστικά το Planet-Greece:


Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ήδη δόθηκε εντολή στον Άρειο Πάγο να προετοιμάσουν καταλόγους, και η πιθανότερη ημερομηνία των εκλογών θα είναι η 12η Ιουνίου 2016.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.