Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Οχετός Λαζόπουλου για το αντικυβερνητικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 15 Ιουνίου


Τον καίει πολύ τον Λαζόπουλο το προγραμματιζόμενο συλλαλητήριο για τις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα, ενάντια στην κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου και άρχισε να χύνει δηλητήριο μέσα από την ιστοσελίδα του...




Μέσα από το altsantiri.gr βγάζει όλο τον οχετό που μπορεί για να συσπειρώσει (!) τους ελάχιστους εναπομείναντες οπαδούς του Τσίπρα, γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Η συγκέντρωση οπωσδήποτε θα «παίξει» δυνατά εκείνες τις μέρες τόσο από τα συστημικά Μέσα, όσο και από τους ίδιους τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να φτάσει παντού η είδηση της μεγάλης – έτσι θα παρουσιαστεί ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρευρισκομένων – συγκέντρωσης απλών αγανακτισμένων ανθρώπων.

Με το θέμα ασχολήθηκε στο σημερινό της φύλλο και η «Εφημερίδα των Συντακτών». Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ένα «φιλελεύθερο» μέτωπο πολιτικών δυνάμεων, επιχειρηματιών και επικεφαλής μέσων ενημέρωσης, το οποίο θα εμφανιστεί περί τα μέσα Ιουνίου (όταν θα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τις τηλεοπτικές άδειες), επιθυμεί να φέρει στα θέματα… ημερησίας διάταξης την κατάσταση στη Βενεζουέλα.

«Το μετωπικό αυτό σχήμα σχεδιάζεται να κάνει την εμφάνισή του στα μέσα Ιουνίου με μια μεγάλη πανηγυρική εκδήλωση στην Αθήνα με «διεθνείς προσκεκλημένους» οι οποίοι πρόκειται να αναλύσουν την κατάσταση στη Βενεζουέλα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει πρόταση στη Λίλιαν Τίντορι, σύζυγο του έγκλειστου πολιτικού της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Λεοπόλδο Λόπες, προκειμένου να είναι κεντρική ομιλήτρια στην εν λόγω εκδήλωση, που θα έχει ως άξονα την «αντιδημοκρατική εκτροπή στη Βενεζουέλα» και τις «αναλογίες» με την κατάσταση στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Η σύνδεση του ΣΥΡΙΖΑ με τη Βενεζουέλα δεν αποτελεί κάποιο νέο «σύμπτωμα» στη ρητορική όσων ανήκουν στο φιλελεύθερο ή νεοφιλελεύθερο «μπλοκ». Στο… παιχνίδι συμμετέχουν εσχάτως και μια σειρά μέσων ενημέρωσης, που δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τι συμβαίνει στη – χτυπημένη από τη ραγδαία πτώση των διεθνών τιμών του πετρελαίου – οικονομία της Βενεζουέλας.

Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Θέλουν να τονίσουν ότι οι αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι αντίστοιχες με αυτές των τελευταίων μηνών στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Το «σενάριο» το ξέρουν καλά άπαντες στη Συγγρού και όλοι θα προσπαθήσουν να σιγοντάρουν με τον τρόπο τους – και όχι επίσημα – τη συγκέντρωση.

Η αρχή έγινε από τον συνήθη ύποπτο, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος έσπευσε λίγη ώρα μετά να υποστηρίξει το εν λόγω εγχείρημα, κάνοντας retweet."



σ.σ.: Λάκη, πονάς;

1 σχόλιο:

  1. Μήπως θα έχουμε πάλι απεργία των ΜΜΜ???? Να μη μπορούμε να μεταβούμε στο Σύνταγμα???? Να πανηγυρίζουν ότι είμαστε μόλις μερικές χιλιάδες οι Αγανακτισμένοι??? Το έχασες το τρένο, Λάκη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.