Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Κυπαρισσία: Γονείς έπιασαν 60χρονο να αποπλανά την 10χρονη κόρη τους


Σε σοκ βρίσκεται μια οικογένεια Ρουμάνων στην Κυπαρισσία, καθώς οι γονείς «συνέλαβαν»...


 60χρονο oμοεθνή τους να αποπλανά την 10χρονη κόρη τους.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη. Οι γονείς έχασαν τα ίχνη της μικρής τους και ειδοποίησαν αμέσως της ΕΛ.ΑΣ. η οποία και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό της. Εν τω μεταξύ, οι γονείς έκαναν τις δικές τους έρευνες και ενώ είχαν περάσει τρεις ώρες από την εξαφάνιση της 10χρονης τη βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα του 60χρονου ομοεθνή τους!
Ο πατέρας της μικρής όρμησε κατά πάνω στον ομοεθνή του με άγριες διαθέσεις και χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικοί για να μην τον ξυλοφορτώσει! Ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε κάνει κάτι επιλήψιμο στο κοριτσάκι, αλλά και μόνο ότι βρέθηκε στο κρεβάτι μαζί του ήταν αρκετό για να συλληφθεί. Η 10χρονη θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν υπήρξε βιασμός ή ασέλγεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.