Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΗΠΑ: Φονικές πλημμύρες στο Τέξας


Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι τρεις αγνοούνται καθώς τα ορμητικά νερά παρέσυραν τα οχήματά τους...



Στο έλεος των ακραίων καιρικών φαινομένων βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η περιοχή του Τέξας, όπου ήδη οι αρχές μετρούν έναν νεκρό, ενώ άλλοι τρεις άνθρωποι αγνοούνται.

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προβλέπουν ότι η κακοκαιρία θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με δυνατές καταιγίδες, ανεμοστρόβιλους και χαλάζι σε πολλές περιοχές. Οι αρχές έχουν επικεντρώσει στους ποταμούς και στις λίμνες, καθώς είναι πολύ πιθανό να ξεχειλίσουν και να προκληθούν τεράστια προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες. Παράλληλα, έχει δοθεί επείγον σήμα στους κατοίκους να αποφεύγουν σημεία τα οποία προβλέπεται να ξεσπάσουν οι δυνατές καταιγίδες των επόμενων ημερών.

Τόσο το θανατηφόρο περιστατικό, όσο και οι τρεις αγνοούμενοι, επέβαιναν στα οχήματά τους και παρασύρθηκαν από τους χειμάρρους. Επίσης, περίπου 40 παιδιά στο Μπρέναμ αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στο σχολείο, καθώς τα λεωφορεία ήταν αδύνατο να κινηθούν, ενώ εγκυμονούσε και ο κίνδυνος ατυχήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.