Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Νέος διευθυντής ειδήσεων στην ΕΡΤ ο Βασίλης Ταλαμάγκας


Ο δημοσιογράφος Βασίλης Ταλαμάγκας ανέλαβε από σήμερα διευθυντής ειδήσεων στην ΕΡΤ...



Μάλιστα το μεσημέρι μετείχε ήδη στη δημοσιογραφική σύσκεψη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που πραγματοποιείται υπό την ευθύνη του γενικού διευθυντή ενημέρωσης Σταύρου Καπάκου.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτος ο Lykavitos.gr είχε αποκαλύψει εδώ και μέρες ότι ο Β. Ταλαμάγκας θα αναλάμβανε τη θέση ton Τομέα Ειδήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Ο Βασίλης Ταλαμάγκας αναλαμβάνει με απόφαση Δ.Σ. της εταιρείας από σήμερα (Τρίτη 24 Μαΐου 2016) τα καθήκοντα του Γενικού Συντονιστή του Τομέα Ειδήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, με πολύχρονη θητεία στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και τον Τύπο, θα έχει το συντονισμό και τη συνολική εποπτεία του τομέα των ειδήσεων και – ειδικότερα – την επίβλεψη της διαδικασίας υποδοχής, επεξεργασίας και τεκμηρίωσης κάθε είδους ειδήσεων, εθνικών και διεθνών.

Η τοποθέτηση του κ. Ταλαμάγκα δεν επιφέρει επιπλέον μισθολογικό κόστος για την ΕΡΤ, καθώς διετέθη με απόσπαση βάσει της υπ’ αριθμ. 10121/19-06-16 ΚΥΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.