Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Λύση πριν τον ξαφνικό... θάνατο στο MEGA;


Νεότερα δεδομένα από το μέτωπο του MEGA. Οι τράπεζες ζήτησαν από MEGA να καταγραφεί σε ένα πρακτικό του ΔΣ της εταιρείας οι προθέσεις των μετόχων...




Κατά τη διάρκεια του ΔΣ ακούστηκαν, για μια ακόμη φορά, ποσά που μπορεί να καταβληθούν στη σχεδιαζόμενη αύξηση του μετοχικού κεφάλαιου.

Στην προφορική συζήτηση ο Φώτης Μπόμπολας είπε πως θα βάλει 7,5 εκατ. ευρώ (μαζί με το Δ. Μάρη, ο οποίος τηρεί στάση αναμονής), ο Σταύρος Ψυχάρης 5 εκατ. ευρώ και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος που είναι εκτός εταρείας 5 εκατ. ευρώ. Προς το παρόν δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να συμμετάσχει στη συζήτηση η πλευρά Βαρδινογιάννη.

Οι τράπεζες ζητάνε εκ νέου την υπογραφή Μνημονίου (MOU) και μια μικρή προκαταβολή. Με αυτές τις προυποθέσεις θα αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί του MEGA στις τράπεζες. Η επιστολή αναμένεται να αποσταλεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.