Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Άγριο κράξιμο στο Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ - Συνέλευση Παρωδία


Δεν είχε πού να κρυφτεί το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, σήμερα, στην Τακτική Συνέλευση - παρωδία που έγινε στο ξενοδοχείο Olympic Royal, στους Στήλους Ολυμπίου Διός...




Η Συνέλευση ξεκίνηση με 191 άτομα εγγεγραμμένα στους καταλόγους και περίπου 100 παρόντα μες στην αίθουσα!

Κι εκεί που το Προεδρείο της Ένωσης πίστευε ότι είχε μαζέψει τους "δικούς του" υποστηρικτές και θα έκανε μία βόλτα με ύβρεις, χαρακτηρισμούς και ψεύδη, ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής, Βασίλης Ρόζος, ο οποίος έκανε την αίθουσα μπαρούτι. Επί της ουσίας ο κος Ρόζος επανέλαβε όσα εγγράφως έχει καταθέσει, αλλά (γιατί άραγε;;;) το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ αρνήθηκε να κοινοποιήσει στους δημοσιογράφους - μέλη της Ένωσης.

Κι εκεί άρχισαν να ανοίγουν τα στόματα και να αποκαλύπτονται πολλά για θαλασσοδάνεια αλλά και περίεργες υπερωρίες που χρεώνουν τα διοικητικά συμβούλια.

Αίσθηση έκανε η παρέμβαση των Ενωμένων Δημοσιογράφων και ιδιαίτερα η τοποθέτηση της Μαρίας Αντωνιάδου, η οποία όχι μόνο έκανε τα μέλη του Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ να καταπιούν την γλώσσα τους, αλλά και να γουρλώσουν τα μάτια τους όταν προανήγγειλε ότι προσφύγει στην δικαιοσύνη!

Η αίθουσα, πάντως, ξέσπασε σε γέλια όταν ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Σταμάτης Νικολόπουλος, προσπάθησε να πετάξει κάποια... εξυπνάδα προς τον Βασίλη Ρόζο για τα συμπεράσματα που ο ίδιος έχει εξάγει για το έργο της Ακαδημίας των Δημοσιογράφων, στον 7ο όροφο. Ο κος Νικολόπουλος προσπάθησε να του εξηγήσει νομικά τι είναι η "περαίωση" στην γλώσσα των πολιτικών μηχανικών, για να λάβει την αποστομοτική απάντηση από τον κο Ρόζο: Θα εξηγήσεις εσύ σε εμένα τι είναι η περαίωση; Δεν ξέρεις τι λες! Και σου το λέω εγώ, που έχω σπουδάσει πολιτικός μηχανικός!". Κάπου εκεί δεν έμεινα έντερο από τα γέλια σε όλους όσοι ήταν μέσα, με το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ να μοιάζει με... μάπετ σόου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.