Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Παγκόσμιο σοκ με την αυτοκτονία 16χρονου


Σοκ στη κοινή γνώμη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος ενός 16χρονου μαθητή στην Οξφόρδη ο οποίος αποφάσισε...


 να βάλει τέλος στη ζωή του αφού νωρίτερα είχε στείλει μηνύματα σε φίλους του.
Πρόκειται για τον Thomas Gallagher ο οποίος σύμφωνα με καθηγητές του ήταν ένα ιδιαίτερα έξυπνο και δημοφιλής παιδί. Ο 16χρονος, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Lisa Hashmi, βρέθηκε κρεμασμένος κοντά στο σπίτι του στο Old Kays Park, στο Tottington, λίγο μετά τις 8 στις 11 Ιουλίου του περασμένου χρόνου.
Ένα εκ των μηνυμάτων που έστειλε στους φίλους του ήταν: «"Συγγνώμη για όλους τους τσακωμούς τα τελευταία 5 χρόνια. Ελπίζω να μη μου κρατάτε κακία».
Ο ανήλικος είχε κάνει δύο ακόμα απόπειρες αυτοκτονίας στο παρελθόν και όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι οι γονείς του κάλεσαν τις αρχές επειδή ανησύχησαν πολύ.
Ο Tom είχε διαγνωστεί με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και ψύχωση λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του και μετά τις δύο αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.