Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Κάθε ώρα που περνάει είναι και μια μικρή νίκη για τη Νανά Καραγιάννη


Ελπιδοφόρα εξέλιξη για τη Νανά Καραγιάννη, η απόφαση να βγει σιγά σιγά από το κώμα...


 Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό για τη σωτηρία της, τα νέα είναι συγκρατημένα αισιόδοξα.
Ο διοικητής της ΜΕΘ στην Αγία Όλγα, Μιχάλης Κούρτης, δηλώνει στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα: «Η καρδιά της Νανάς λειτουργεί πολύ καλά πλέον. Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει επιδεινωθεί και αυτό είναι το θετικό. Παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική, ωστόσο οι διαδικασίες αποσωλήνωσής της ξεκίνησαν. Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται. Κάθε ώρα που περνάει είναι και μια μικρή νίκη. Από την Παρασκευή μέχρι σήμερα η κατάστασή της έχει βελτιωθεί».
Ο κ. Κούρτης διέψευσε ότι η Νανά Καραγιάννη ζυγίζει 29 κιλά: «Δεν είναι αλήθεια και επίσης θα ήθελα να διαψεύσω πως πάσχει από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η κατάστασή της είναι πραγματικά σοβαρή και είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται και από όλα τα όργανα που έχουν πρόβλημα μας δίνει ελπίδες το ότι η καρδιά της λειτουργεί καλά. Σκοπός μας, λοιπόν, τώρα είναι να αποσωληνωθεί και να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της. Ήδη η οικογένειά της έχει ενημερωθεί, όπως γινόταν σταθερά και όλες τις προηγούμενες ημέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.