Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τελικά, πόσοι και ποιοι επέβαιναν στο μοιραίο σκάφος στην Αίγινα; [video]

Ποιοι προσπαθούν να κρύψουν, τι;

Τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν από τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα εξακολουθούν να πλανώνονται και να μένουν αναπάντητα...



Φως, αναμένεται να ρίξουν, εκτός των μαρτυριών, και οι έρευνες των Αρχών, οι οποίες, κατά πληροφορίες θα προχωρήσουν σε εξέταση του σκάφους Ντουέντε για δακτυλικά αποτυπώματα, ώστε να διαπιστωθεί ότι πράγματι οδηγούσε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζο.

Ερώτημα φωτιά διατυπώνει ωστόσο μέσω της «Εspresso», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ήταν και άλλοι στο ταχύπλοο του 77χρονου, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την εκπροσώπηση συγγενών των θυμάτων, της οικογένειας Κατιφέ, που έχασε την πεντάχρονη και τον 44χρονο πατέρα της, καθώς και του 58χρονου Στέλιου Τρίμη, καπετάνιου της τουριστικής λάντζας.

«Πόσοι πραγματικά επέβαιναν στο ταχύπλοο; Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και μπορεί να διαπιστωθεί» λέει ο κ. Κούγιας, τονίζοντας ότι φως στα μυστικά του σκάφους «Ντουέντε» θα ρίξουν οι ειδικοί τεχνικοί σύμβουλοι, που θα αναλάβουν τις σχετικές έρευνες. «Πόσοι ήταν πάνω στο σκάφος και ποιος πραγματικά οδηγούσε, είναι δύο ερωτήματα στα οποία θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις» προσθέτει ο γνωστός ποινικολόγος, που σήμερα το πρωί δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της οικογένειας των νεκρών.



Αναπάντητα ερωτήματα

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος, ο κυβερνήτης του σκάφους κ. Λυκουρέζος παρελήφθη από μικρό βοητητικό σκάφος tender με χειριστή τον Μιχαήλ όσκαρ Νταβίντ, πλήρωμα του σκάφους "DUENDE II" σημαίας Παναμά, το οποίο βρισκόταν στο Αγκίστρι απ' όπου ξεκίνησε το tender". Αυτό υπάρχει στην έκθεση του λιμεναρχείου.

Όμως, έαν κάποιος κάνει μία απλή έρευνα διαπιστώνει κάποια πολύ σημαντικά στοιχεία:

1. Κανένα σκάφος με την επωνυμία DUENDE II ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καταχωρημένο στο AIS, όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ψάχνοντας το marinetraffic. Για να έχει ένα σκάφος tender, βοητική λέμβο, σημαίνει πως είναι μεγάλο σκάφος που θα μπορεί να το κουβαλάει και όχι φουσκωτό ή άλλο μικρό ιστιοπλοικό.

2. Αναζητώντας όλα τα πλοία (παντός είδους) με σημαία Παναμά, ανάμεσα στα οποία πάλι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ με το όνομα DUENDE II.

3. Εκείνη την ημέρα υπήρχε ένα άλλο σκάφος που μπήκε στο λιμάνι της Αίγινας το πρωί της 16ης Αυγούστου (από Πορτοχέλι) και μετά έδεσε σε νησάκι απέναντι από το Αγκίστρι. Συμπωματικά, το τελευταίο του σήμα από τον δορυφόρο είναι το μεσημέρι εκείνης της ημέρας και μετά κλείνει τις συσκευές εντοπισμού. Ίσως, η παρουσία του να είναι συμπτωματική.

Τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την υπόθεση και γιατί οι Λιμενικές Αρχές κάνουν τα πάντα για να σβήσουν τα ίχνη; Το ότι χάθηκαν αθώες ζωές, δεν έχει καμία σημασία; Ποιους προσπαθούν να... προστατέψουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.