Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Γυναίκα έγινε μητέρα στα 61 χωρίς εξωσωματική


Μια 61χρονη γυναίκα από την Ιταλία έγινε μαμά για πρώτη φορά ενώ έμεινε έγκυος με φυσικό τρόπο και όχι με...


 εξωσωματική γονιμοποίηση, όπως αποκαλύπτει η ίδια.
Η Maria Rosaria Veneruso έφερε στον κόσμο ένα υγιές αγοράκι με το όνομα Elia Francesco το απόγευμα της Δευτέρας και δηλώνει ενθουσιασμένη και φυσικά τρισευτυχισμένη με την απόκτηση του πρώτου της παιδιού. Μιλώντας για την ιστορία της είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Έχω εκπληρώσει το όνειρό μου, το μέλλον πλέον δεν με τρομάζει». Όπως αποκαλύπτει, δεν έκανε καμία θεραπεία γονιμότητας για να μείνει έγκυος και ήρθαν όλα με φυσικό τρόπο.
Ο γιατρός της, Stefano Palmieri, ο οποίος ήταν ο επιβλέπων στην εγκυμοσύνη και στον τοκετό σε ένα νοσοκομείο στην περιοχή της Καμπανίας στο νοτιοδυτικό τμήμα της Ιταλίας, δήλωσε: «Ήταν μια ειρηνική εγκυμοσύνη. Η γυναίκα έκανε τακτική σωματική άσκηση μέχρι τον έβδομο μήνα της κύησης».
Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να προκαλεί διάφορα σχόλια όσον αφορά τα χρόνια της, ωστόσο η γυναίκα δεν κρατάει το ρεκόρ εγκυμοσύνης με φυσικό τρόπο σε μεγάλη ηλικία. Αυτό εξακολουθεί να το κατέχει μια γυναίκα από την Αγγλία, αγνώστων στοιχείων, που έφερε το παιδί της στον κόσμο το 1887.
Η γυναίκα απέκτησε τρίδυμα στα 62 της χρόνια, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror και τα αγόρια της, το 11ο, 12ο και 13ο στη σειρά από τα παιδιά της, ήρθαν στον κόσμο με φυσικό τρόπο, χωρίς κάποια θεραπεία γονιμότητας. Όσον αφορά τώρα τη γηραιότερη γυναίκα που γέννησε, θεωρείται η 70χρονη Daljinder Kaur από την Ινδία, που απέκτησε μωρό με τον 79χρονο σύζυγό της, Mohinder Singh Gill μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.