Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Πέταξε με... τις κλωτσιές τον Λαζόπουλο ο Κοντομηνάς από τον Alpha!


Αποκαλύψεις - φωτιά για τον αρχιπροπαγανδιστή του ΣΥΡΙΖΑ, που έπαιρνε 220.000 ευρώ ανά επεισόδιο!...



Για μια φιλία που ράγισε κάνουν λόγο όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για την δύσκολη φάση που περνά η σχέση του Δημήτρη Κοντομηνά με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο Λαζόπουλος είχε συνηθίσει το κοινό του να εμφανίζεται εκτάκτως με το Τσαντίρι του κάθε φορά που οι πολιτικές εξελίξεις ευνοούσαν το δηλητηριώδες χιούμορ του καλλιτέχνη. Περιέργως σ΄αυτή τη συγκυρία που κυριαρχούν τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και η κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκεται στα σχοινιά ο Λαζόπουλος είναι εξαφανισμένος.

Μόλις σήμερα ο Βηματοδότης-η πιο μπαρουτοκαπνισμένη πολιτική στήλη-παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον κουίζ που φωτογραφίζει την σχέση Κοντομηνά-Λαζόπουλου:

Ποια εκπομπή σε κανάλι που δεν πήρε άδεια στοίχιζε 160.000 ευρώ το επεισόδιο; Και τώρα καναλάρχης και εκπομπάρχης βρίσκονται στα μαχαίρια, γιατί ο πρώτος θεωρεί ότι ο δεύτερος τον ξεγέλασε και ήθελε να του πάρει το κανάλι; Να προσθέσω εδώ ότι πριν από τις περικοπές που έγιναν στο συγκεκριμένο κανάλι ο εν λόγω εκπομπάρχης εισέπραττε 220.000 ευρώ ανά επεισόδιο (για να διασκεδάζει τον κόσμο με τις γνωστές του μεθόδους).

2 σχόλια:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.