Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ξεκινάει... παιδομάζωμα γνωστών δημοσιογράφων ο Μαρινάκης


Ενώ η φημολογία για την εξαγορά του ονόματος και της ταινιοθήκης του MEGA καλά κρατεί, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την στελέχωση του καναλιού με πρόσωπα ώστε να εκπέμψει σε διόμισυ μήνες...



Με πυρετώδεις ρυθµούς προετοιµάζεται η εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο για την αναζήτηση υλικοτεχνικών υποδοµών και κτιριακών εγκαταστάσεων όσο και στελεχιακού δυναµικού.

Ζητήµατα συνεργασίας ή επιχειρηµατικών συµµαχιών δεν τίθενται για τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» έχει ήδη ξεκαθαρίσει στους συνεργάτες του ότι θα προχωρήσει µόνος του στη συγκρότηση του νέου τηλεοπτικού σταθµού, κλείνοντας µάλιστα ήδη τις πρώτες συµφωνίες.

Ο πρόεδρος του Ολυµπιακού έκλεισε ήδη συµφωνία για τις κτιριακές εγκαταστάσεις που θα στεγάσουν τον σταθµό. Παρότι πληροφορίες αναφέρουν ότι µελετούσε το ενδεχόµενο αξιοποίησης των παλαιών γραφείων του ALPHA στην Κάντζα, το ρεπορτάζ του Planet-Greece αναφέρει ότι βρίσκεται πολύ κοντά τελικά στο κλείσιμο της συμφωνίας για τις παλιές εγκαταστάσεις του Alpha, στην οδό Παύλου Μελά, στο Ρέντη. Την περασµένη Πέµπτη και Παρασκευή είχε δύο διαδοχικές συναντήσεις µε τον πρόεδρο του ΜΕGA Σταύρο Ψυχάρη, αλλά και µε στελέχη τραπεζών, διερευνώντας τη δυνατότητα αξιοποίησης µερικών περιουσιακών στοιχείων του καναλιού, όπως για παράδειγµα την ταινιοθήκη του ίσως και την εξαγορά του ονόματος!

Ταυτόχρονα φαίνεται πώς έχουν ήδη κλείσει όλες οι παραγγελίες για τις κονσόλες και τον υπόλοιπο εξοπλισµό που θα χρησιµοποιηθεί για να εκπέµπει το κανάλι σήµα Full HD. Την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αρχίσει να µελετά τις εισηγήσεις των συνεργατών του για το δηµοσιογραφικό δυναµικό που θα απασχοληθεί στο κανάλι, καθώς και τις τεχνικές προδιαγραφές του.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο εφοπλιστής είναι διατεθειµένος να «χτυπήσει» τα πρώτα ονόµατα της ελληνικής τηλεόρασης, τόσο από τον τοµέα της ενηµέρωσης όσο και από τον τοµέα της ψυχαγωγίας, και ιδίως πρόσωπα που θα µείνουν χωρίς συµβόλαια επειδή ανήκουν σε κανάλια που δεν εξασφάλισαν άδεια.

Ήδη, πάντως, έχουμε αποκαλύψει στο Planet-Greece ότι έχει δώσει τα χέρια με τον Νίκο Χατζηνικολάου και φαίνεται πώς η συζήτηση έχει γίνει ακόμη και για την συμμετοχή του εφοπλιστή στο Real Group.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.