Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Νεκρός ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας


Ήταν το χαμογελαστό παιδί. Ένας συνάδελφος που μόνο φίλους είχε. Που κανείς ποτέ δεν είχε πει την παραμικρή άσχημη κουβέντα. Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας άφησε την τελευταία του πνοή πρόωρα, σε ηλικία μόλις 40 ετών....




Θλίψη και σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο σκορπά η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος δημοσιογράφος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου έκανε έναν ελιγμό προσπαθώντας να μπει στον παράδρομο της οδού Αγίου Γεωργίου στο ρεύμα προς Κηφισιά στο Νέο Ψυχικό.

Κατά τον ελιγμό όμως το ΙΧ που οδηγούσε ένας 45χρονος άνδρας παρέσυρε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο Λάμπρος Χαβέλας.

Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο όμως κατά πληροφορίες παρέλαβε χωρίς αισθήσεις τον άτυχο δημοσιογράφο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου δυστύχηματος.

Ο Λάμπρος Χαβέλας είχε εργαστεί στον ΑΝΤ1, στο Star, σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και η τελευταία του εργασία ήταν στο κανάλι Ε.

Συλλυπητήρια από τη ΝΔ

«Βαθιά θλίψη προκαλεί η αδόκητη απώλεια του συναδέλφου Λάμπρου Χαβέλα» αναφλερεται σε ανακοίνωση της ΝΔ: «Ιδιαίτερα αγαπητός στην δημοσιογραφική οικογένεια, ξεχώρισε για το ήθος, την επαγγελματική του ευσυνειδησία αλλά και για την εργατικότητά του. Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

ΕΣΗΕΑ: Αποχαιρετούμε έναν άξιο, ευγενή συνάδελφο

Άξιο και ευγενή συνάδελφο που υπηρέτησε με πάθος τη δημοσιογραφία χαρακτήρισε τον Λάμπρο Χαβέλα η ΕΣΗΕ σε σχετική ανακοίνωσή της.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο παρακάτω:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Λάμπρου Χαβέλα, ο οποίος χάθηκε πρόωρα κι ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία. Το νήμα της ζωής του κόπηκε σήμερα στις 12.30 μ.μ., σε τροχαίο δυστύχημα στο Ψυχικό, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τη μοτοσυκλέτα του δημοσιογράφου σε παράδρομο της Λεωφ. Κηφισίας και τραυμάτισε θανάσιμα τον συνάδελφο και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού.
Ο Λάμπρος Χαβέλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών, φοίτησε στη σχολή δημοσιογραφίας του «ΑΝΤΕΝΝΑ» και σε έτερη ιδιωτική επαγγελματική σχολή. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1996 στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του «ΑΝΤΕΝΝΑ», σε πολύ γνωστές και δημοφιλείς εκπομπές και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ αλλά και με το ρεπορτάζ αυτοκινήτου. Μετέπειτα, συνέχισε την καριέρα του στον Τ/Σ «STAR CHANNEL», καθώς και σε διάφορες ιστοσελίδες, ενώ η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Τ/Σ «EPSILON TV».  Μιλούσε Αγγλικά και Γερμανικά.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο, ευγενή συνάδελφο, που υπηρέτησε με ευπρέπεια και πάθος τη δημοσιογραφία.»




Στο σημείο αυτό σημειώθηκε το μοιραίο τροχαίο











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.