Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΩΧ! Επίθεση Παππά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη!


Επίθεση στην οικογένεια Βαρδινογιάννη εξαπέλυσε o υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή του Γιάννη Κουρτάκη και του Παναγιώτη Τζένου...



Ο υπουργός Επικρατείας επιχείρησε να «χρεώσει» το επικείμενο λουκέτο στο Star στην απροθυμία της οικογένειας Βαρδινογιάννη να συμμετέχει στην παράλογη ρουλέτα για τις τηλεοπτικές άδειες που έστησε η Κυβέρνηση.

Ο κ. Παππάς αναφερόμενος στο θέμα του STAR ανέφερε: «Ο Βαρδινογιάννης θα πρέπει να εξηγήσει στους εργαζομένους του γιατί έδωσε ένα τέτοιο χαμηλό τίμημα».

Ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι η διαδικασία βρίσκεται στην φάση της εξέτασης των ενστάσεων που έχουν κατατεθεί και κάποιους από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό υποστηρίζοντας ότι «είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε κάποιον από τους υπερθεματιστές να μην περάσει στην επόμενη φάση. Θα φύγει το επόμενο δευτερόλεπτο».

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παππάς: «Αυτός ο διαγωνισμός είχε αλλεπάλληλα φίλτρα τα οποία οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που εξαπολύουν εμετούς υπερασπιζόμενοι συμφέροντα δικά τους δεν ομολογούν. Τώρα είμαστε στο στάδιο να εξετάσουμε τις ενστάσεις. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην περάσουν στην επόμενη φάση κάποιοι από τους υπερθεματιστές. Αν δεν είναι εντάξει κάποιος φεύγει το επόμενο δευτερόλεπτο. Εμείς δεν είμαστε σκιτζήδες. Στην Ελλάδα έχει συντελέστει αυτά τα χρόνια μια αεροπειρατεία. Πήραν με σκοτεινό τρόπο τον αέρα της χώρας».

Τι είπε για Καλογρίτσα

Στο θέμα Καλογρίτσα ο κ. Παππάς επιχείρησε να πάρει αποστάσεις από το ζήτημα σημειώνοντας ότι η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση, προσθέτοντας ότι «θα εξεταστούν όλες οι ενστάσεις που έχουν κατατεθεί».

Σε όσους αναφέρουν ότι η υπόθεση Καλογρίτσα, είναι το Βατοπέδι του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς απάντησε «τους εύχομαι καλή τύχη» και συνέχισε «Κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν στην υπόθεση αυτή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητώντας την παρέμβασή του. Αυτό δείχνει ότι το προηγούμενο τηλεοπτικό καθεστώς της ασυδοσίας παίζει το τελευταίο του χαρτί. Έχουμε δεχτεί τα πάντα ξεδιάντροπα, μέχρι και τις οικογένειές μας, τους στενούς μας συγγενείς. Τα πάντα. Τους καλώ να συνεχίσουν γιατί και εμείς θα συνεχίσουμε».

Τέλος ο κ. Παππάς αναφερόμενος στους ανθρώπους που αποτελούσαν την επιτροπή σημείωσε με έμφαση: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της επιτροπής και είναι θρασύδειλοι αυτοί που τους στοχοποιούν. Δεν θα εκβιάζουν δημόσιους λειτουργούς επειδή έχουν οικονομική επιφάνεια».

«Ουδείς είναι υπεράνω του Νόμου. Η Digea θα μπορεί να μεταφέρει το σήμα των νομίμως αδειοδοτουμένων» ξεκαθάρισε ο κ. Παππάς σχετικά με το τι θα γίνει με τα κανάλια που δεν έχουν άδεια.

«Μιλάμε για ακραία πράγματα που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Σας είπα μιλάμε για αεροπειρατεία. Κι έρχονται οι άνθρωποι αυτοί να μας κουνήσουν το δάχτυλο επειδή βάλαμε σε τάξη τα τηλεοπτικά πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.