Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η σιβυλλική δήλωση Χατζηνικολάου και το deal με Μαρινάκη


Εκ πρώτης όψεως ο Νίκος Χατζηνικολάου λέει ότι δεν έχει καμία συμφωνία με Μαρινάκη. Μήπως όμως δεν είναι ότι φαίνεται;...



Με μήνυμά του σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης, ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, διέψευσε σενάρια περί συνεργασίας του με επιχειρηματία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, το tweet του δημοσιογράφου ανέφερε τα εξής: «Οι διαδιδόμενες «πληροφορίες» περί δήθεν συγχώνευσης του RealGroup με άλλους ομίλους ΜΜΕ, είναι απολύτως ψευδείς και παντελώς ανυπόστατες».



Τι δεν είπε ο Χατζηνικολάου

Στο Planet-Greece, έχουμε αποκαλύψει πρώτοι, εδώ και εβδομάδες, αυτά που κάποιοι δημοσιογραφάκοι παρουσιάζουν ως δήθεν νέει αποκαλύψεις, τις τελευταιες ημέρες. Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει συμφωνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το κανάλι που ετοιμάζει. Και μάλιστα είναι ο άνθρωπος που τον καθοδηγεί, μαζί με την "πρώην" του Αλαφούζου (αυτό πρώτη φορά σας το λέμε), για το στήσιμο του νέου καναλιού.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν το αρνήθηκε αυτό. Ούτε διέψευσε ότι μπορεί στο deal να περιλαμβάνεται η χρηματοδότηση του Real Group, που απ' ότι μαθαίνουμε έχει αρκετά οικονομικά... στενέματα. Αρνήθηκε την συγχώνευση! Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει και για νομικούς λόγους. Γιατί μόλις προκηρυχθούν οι ραδιοφωνικές άδειες, δεν θα μπορούσε ο ίδιο επιχειρηματικό σχήμα να διεκδικήσει 2 άδειες! Περιμένετε, λοιπόν, και θα δείτε πολλές εκπλήξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.