Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Έρευνες στην Λέσβο για τα φαντάσματα που εμφανίζονται στους δρόμους!


Εντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει τα ...καμώματα άγνωστου ατόμου ή ατόμων που "ενοχλεί" μέσα στο σκοτάδι διερχόμενα αυτοκίνητα που κινούνται από τη Γέρα προς το Πλωμάρι της Λέσβου...



Οπως αναφερουν "Τα Νεα της Λεσβου", μπροστά σε ένα "ανεξήγητο φαινόμενο" βρίσκονται το τελευταίο τουλάχιστον δεκαήμερο κάτοικοι των δύο περιοχών αλλά και γενικότερα πολίτες και από άλλες περιοχές, που κινούνται με τα αυτοκίνητά τους νυχτερινές ώρες στο δρόμο Γέρας – Πλωμαρίου.

Πρόκειται για την εμφάνιση ενός (ή και περισσότερων σύμφωνα με κάποιους οδηγούς) ατόμου στη μέση ή και στην άκρη του δρόμου μέσα στο σκοτάδι, που κινούμενο σαν φάντασμα, επιχειρεί να σπείρει τον πανικό στους διερχόμενους. Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για αγνώστους που επιχειρούν να ληστέψουν διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων ή μήπως για άτομα που κάνουν κακόγουστες φάρσες, οι οποίες ωστόσο είναι και επικίνδυνες, καθώς ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος από κάποιον οδηγό που θα πανικοβληθεί είναι άμεσος.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, ότι παρόμοια περιστατικά είχαν σημειωθεί κατά το παρελθόν και σε απομακρυσμένες σκοπιές στρατοπέδων στη Λέσβο, με τους στρατιώτες, να κάνουν λόγο για αγνώστους, οι οποίοι τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες πετροβολούσαν τους σκοπούς. Μάλιστα, τότε, οι ντόπιοι είχαν αποδώσει τις κακόβουλες πράξεις σε βοσκούς, οι οποίοι ενοχλούνταν από την παρουσία των στρατιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.