Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η πολιτικός που άφησε το βουλευτιλίκι για να γίνει πορνοστάρ! [video]


Μέχρι πρότινος δήλωνε φανατική θαυμάστρια του Ιταλού πρωθυπουργού, αλλά και της πολιτικής που ακολουθεί, καθώς υποστηρίζει ότι "είναι διαμορφωμένη από νέους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το παλιό σύστημα."...



Το όνομά της είναι Φιλομένα Μαστρομαρίνο και εγκατέλειψε την πολιτική για να γίνει πορνοστάρ. Η ίδια μάλιστα, αρέσκεται να συστήνεται ως "Μαλένα από την Απούλια", προφανώς επηρεασμένη από την ταινία Μαλένα με πρωταγωνιστρια τη Μόνικα Μπελούτσι.

Η 30χρονη Φιλομένα Μαστρομαρίνο, άνηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα του Ματέο Ρέντσι και αποφάσισε να αλλάξει καρίερα για να "εκφράσει την ερωτική της πλευρά". Μάλιστα η "Μαλένα από την Απούλια", η οποία είχε εκλεγεί με το Δημοκρατικό Κόμμα το 2013, ζήτησε τη βοήθεια του διασημότερου Ιταλού πορνοστάρ, του Siffredi, στα πρώτα βήματά της στην πιο επικερδή βιομηχανία στον κόσμο και σ' ένα βίντεο εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.