Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Κατέρρευσε ο Μέρντοχ όταν έμαθε τη σχέση της πρώην γυναίκας του με τον Μπλερ


Συντετριμμένος, μόλις πληροφορήθηκε τη στενή σχέση ανάμεσα στην πρώην πλέον σύζυγό του και τον επί μακρόν φίλο του ήταν...


 ο μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ, σύμφωνα με τις αναφορές πρώην εργαζόμενου στα επιχειρήσεις του.
Όπως γράφει η Daily Mail, το φημολογούμενο «τρίγωνο» περιλάμβανε τον διάσημο και ζάμπλουτο Μέρντοχ, την πρώην γυναίκα του Γουέντι Ντενγκ και τον Βρετανό πρώην πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ.
Την «πληροφορία» για σχέσεις της Ντενγκ με τον Μπλερ, που είχαν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν, επιβεβαιώνει ο Chris Mitchell, πρώην αρχισυντάκτης στο «The Australian» του ομίλου του Μέρντοκ σημειώνοντας πως ο 85χρονος μεγιστάνας του Τύπου είχε υπάρξει «οικονομικά και πολιτικά γενναιόδωρος» προς τον Τόνι Μπλερ και «πληγώθηκα από αυτά που συνέβησαν» ανάμεσα στον πρώην πρωθυπουργό και την Ντενγκ.
Σύμφωνα με όσα γράφει στα απομνημονεύματά του ο Mitchell, ο Μέρντοχ δυσκολευόταν να κοιμηθεί μετά τον χωρισμό του από την Ντενγκ, που είναι και η μητέρα των δύο μικρότερων παιδιών του.
«Ήταν ειλικρινής σχετικά με τα προβλήματα ύπνου που αντιμετώπιζε, τους πόνους στην πλάτη και τον πόνο που ένιωθε για όσα είχαν συμβεί ανάμεσα στη Γουέντι και τον Τόνι Μπλερ», γράφει. «Ήταν εμφανές πως είχε καταρρεύσει από την εγγύτητα που ανακάλυψε ανάμεσα στη γυναίκα του και τον πρώην φίλο του».
Ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Μέρντοχ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2013.
Ο Μπλερ, που είναι και νονός μιας από τις κόρες του ζευγαριού, έχει αρνηθεί πως είχε σχέση με την Ντενγκ ενώ εκείνη έχει αρνηθεί να κάνει κάποιο σχόλιο.
Σε συνέντευξή του στο Fortune το 2014 ο Μέρντοκ ανέφερε πως ο Μπλερ είχε περάσει μυστικά Σαββατοκύριακα με την Ντενγκ στο ράντσο της οικογένειας Μέρντοχ στην Καλιφόρνια.
Όπως είχε πει, πληροφορήθηκε για τη σχέση ενώ ήταν μακριά και αμέσως επέστρεψε στις ΗΠΑ. «Ξέρετε, όλοι μιλούσαν γι’ αυτά και κανείς δεν μου είχε πει τίποτα… Αλλά μετά έμαθα κάτι για το ράντσο (όπου έμενε η Ντενγκ). Ήμουν στην Αυστραλία, όταν επέστρεψα ρώτησα το προσωπικό κι εκείνοι μου μίλησαν. Αυτή είναι η ιστορία. Μια εβδομάδα αργότερα κατέθεσα αίτηση διαζυγίου».
Ο Μέρντοχ παντρεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο την τέταρτη σύζυγό του Τζέρι Χολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.