Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί Θεέ μου! Τελευταίο "αντίο" στον Λάμπρο Χαβέλα [video]


Ράγισαν κι οι πέτρες σήμερα στο Κοιμητήριο της Παναγίας Ταξιαρχών, στη Νέα Μάκρη...



Συντετριμμένοι, αμίλητοι και ντυμένοι στα μαύρα, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Λάμπρου Χαβέλα βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Νέα Μάκρη για να πουν το στερνό αντίο στο χαμογελαστό παιδί της δημοσιογραφίας που το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά και άδοξα το πρωί της περασμένης Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Κηφισίας, όταν ασυνείδητος οδηγός μπήκε παράνομα στον παράδρομο όπου εκινείτο με την μηχανή που οδηγούσε.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε μόλις στα 40 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του το γιο του και την αδερφή του. Ο Λάμπρος κατευθυνόταν στο κανάλι Epsilon για να προετοιμάσει το ρεπορτάζ του για την πρεμιέρα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου όπου εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο. Δεν έφτασε ποτέ...

Άνθρωποι που τον γνώρισαν, που δούλεψαν και έζησαν μαζί του, γέμισαν το νεκροταφείο της Νέας Μάκρης για να πουν στον φίλο τους το τελευταίο αντίο. Μια εκκωφαντική σιωπή ήταν το αντίο μας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα τον ξαναδεί. Πως ο Λάμπρος δεν θα τον ξαναχαιρετίσει με εκείνο το λαμπερό χαμόγελο.

Κρατώντας λίγα λευκά τριαντάφυλλα, συνάδελφοι με τους οποίους ο Λάμπρος μοιράστηκε την αγωνία του ρεπορτάζ, η οικογένειά του και οι φίλοι δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξαναδούν το μεγάλο του χαμόγελο.

Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.