Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ: Αγωνία για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ και του Αγγελιοσήμου


Ολόκληρώθηκε πριν λίγο η τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, υπό τον Κατρούγκαλο και τους Προέδρους των Ενώσεων για το Αγγελιόσημο και την τύχη του ΕΔΟΕΑΠ...




Σύμφωνα με πληροφορίες του Planet-Greece, η ΕΣΗΕΑ και η ΠΟΕΣΥ ήταν... απλοί παρατηρητές της διαδικασίας, καταθέτοντας κάποια στιγμή προτάσεις άσχετες με την συζήτηση!
Οι εκπρόσωποι της ΕΙΤΗΣΕΕ και της ΕΙΡΑ φαίνεται ότι έθεσαν βέτο για την συνέχιση του Αγγελιοσήμου και οι ιδιοκτήτες της Επαρχίας συντάχθηκαν κατευθείαν με αυτή την πρόταση.
Ο γ.γ. του ΕΔΟΕΑΠ, Νίκος Καρούτζος, φαίνεται πώς έσωσε την παρτίδα με την τοποθέτησή του ότι τα κυβερνητικά παιχνίδια οδηγούν σε στραγγαλισμό τον Οργανισμό κι ότι από αύριο κιόλας κινδυνεύει να βάλει λουκέτο εάν δεν βρεθεί λύση, αφού είναι πιθανό να γίνουν απαιτητές από τους πιστωτές χρήματα, κάτι που θα οδηγήσει σε στάση πληρωμών!

Και κάπου εκεί ο Πετρόπουλος φαίνεται ότι υποσχέθηκε ένα μεταβατικό στάδιο, με έναν πόρο προσωρινό και σύντομα, μόλις δηλαδή ολοκληρωθεί η αναλογιστική μελέτη για διεύρυνση, τότε να νομοθετηθεί το μέλλον του νέου πόρου που θα αντικαταστήσει το αγγελιόσημο και του ΕΔΟΕΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.