Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Επικίνδυνες.... διαρροές από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

ΜΟΝΟ ΣΤΟ PLANET-GREECE

Πλέον, στην Πειραιώς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Ορισμένοι σύμβουλοιτου Κυριάκου Μητσοτάκη, τους οποίους δυστυχώς εμπιστεύεται απόλυτα, διαρρέουν επικίνδυνα πράγματα...




Αντί, όπως έχουμε επισημάνει στο Planet-Greece πολλές φορές, να σκύψουν να δουν τι συμβαίνει που εκεί που καταποντίζεται ο Τσίπρας, η ΝΔ βάσει της τελευταίας δημοσκόπησης, όχι μόνο δεν διευρύνει την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντιθέτως χάνει και 1,5%, τώρα ποντάρουν στην Χρυσή Αυγή!

Συγκεκριμένα, διαρρέουν ότι όσο δεν πάει ο Τσίπρας σε εκλογές τόσο πέφτουν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ διαβλέποντας μάλιστα ότι η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!

Κάποιοι, μάλλον, το 'χουν χάσει εντελώς, προκειμένου να επιβιώσουν στο "κονκλάβιο του Χάρβαρντ", την στιγμή που έχουν μετατρέψει υπηρεσίες της οδού Πειραιώς σε εκλογικά κέντρα των περιοχών που θέλουν να κατέβουν υποψήφιοι σε επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.