Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Τραμπ «αστειεύτηκε» πως θα φέρει στο ντιμπέιτ πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον


Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε για ακόμα μια φορά ένα… πετυχημένο αστείο με το οποίο όμως λίγοι γέλασαν λίγο πριν από το πρώτο από τα τρία ντιμπέιτ Χίλαρι-Τραμπ...


Ο Τραμπ δεν χάρηκε με την παρουσία στο ντιμπέιτ του επιχειρηματία και σφοδρού επικριτή του, Μαρκ Κιούμπαν κι έτσι δήλωσε πως ο ίδιος θα μπορούσε να καλέσει την... παλιά ερωμένη του Μπιλ Κλίντον, Τζένιφερ Φλάουερς!
Στη συνέχεια το επιτελείο του το διέψευσε, κατηγορώντας μάλιστα... την Κλίντον που «τσίπησε τόσο εύκολα και έδωσε αέρα στην υπόθεση».
Το πρώτο ντιμπέιτ γίνεται το βράδυ της Δευτέρας (21:00 ώρα Νέας Υόρκης) και η Χίλαρι Κλίντον έχει προσκαλέσει τον επιχειρηματία Μαρκ Κιούμπαν, σφοδρό επικριτή του Τραμπ.
«Αν θέλει να κάτσει ο Μαρκ Κιούμπαν στην πρώτη σειρά, τότε ίσως θα βάλω την Τζένιφερ Φλάουερς δίπλα του!» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.
Η Φλάουερς είχε, σύμφωνα με τον ίδιο τον Μπιλ Κλίντον, σύντομη σχέση με τον σύζυγο της Χίλαρι Κλίντον τα πρώτα χρόνια του γάμου τους.
Η ίδια η Φλάουερς υποστήριξε αρχικά πως θα παρευρεθεί στο ντιμπέιτ. Η εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον ανέφερε πως η υπόθεση «είναι προειδοποιητικό σημάδι για τις τακτικές μπούλιιγνκ του Τραμπ που τον καθιστούν ακατάλληλο για πρόεδρο».
Στη συνέχεια ωστόσο, η εκστρατεία του Τραμπ (διά στόματος και του συνυποψηφίου του για την αντιπροεδρία) διέψευσε πως η Φλάουερς θα έρθει στο ντιμπέιτ. Η δε επικεφαλής της εκστρατείας του, Κέλι Αν Κόνγεουι, ανέφερε: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω πως έγινε πρόσκληση στην Φλάουερς, και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο εύκολα τσίμπησε η εκστρατεία της Κλίντον».
«Φαίνεται περίεργο που η εκστρατεία της Κλίντον δίνει πνοή σε αυτήν την ιστορία» είπα μάλιστα η επικεφαλής της εκστρατείας του Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.