Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Η... κολλητή του Τσίπρα, υποψήφια για το Υπερταμείο


Η κ. Όλγα Χαρίτου, σύζυγος του βουλευτή Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Παπαδόπουλου, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Newmoney.gr, η μία εκ των τριών προτεινόμενων από την κυβέρνηση για τις τρεις εποπτικές θέσεις στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων...



Η κα Χαρίτου και ο σύζυγος της ανήκουν στην στενή «παρέα» της Αίγινας καθώς διαθέτουν σπίτι στο νησί ενώ θεωρούνται απ' τους στενούς φίλους του πρωθυπουργού, όπως εξάλλου δείχνει και η σχετική φωτογραφία από παλαιότερες διακοπές του κ. Τσίπρα στο νησί.

Η ίδια μάλιστα από πέρυσι είχε ενταχθεί και στο επιτελείο του πρωθυπουργού μετά την πρόσληψή της για έναν χρόνο σε θέση αμισθί ειδικής συμβούλου σχετικά με θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και πληροφορικής στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.

Στέλεχος της Κουμουνδούρου η κ. Χαρίτου έχει εκπροσωπήσει στο παρελθόν το κόμμα σε αρκετές διακομματικές επιτροπές, ενώ υπήρξε και μέλος της συντακτικής επιτροπής του κομματικού περιοδικού «Μπλόκο».

Η κυβερνητική πρόταση τόσο για την κ. Χαρίτου όσο και για τα άλλα δύο στελέχη που θα καταλάβουν τις εποπτικές θέσεις στο Υπερταμείου, πάντως, βρίσκει την έντονη αντίδραση από τους θεσμούς. Και αυτό καθώς οι δανειστές θεωρούν ότι υπάρχει ασυμβίβαστο και οι προτεινόμενοι απ' την κυβέρνηση δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας.

Σημειώνεται ότι μαζί με την κ. Χαρίτου έχουν προταθεί από την κυβέρνηση για το Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων ένα στέλεχος από την ΤτΕ και ένας καθηγητής από το πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

Σε κάθε περίπτωση η μάχη συνεχίζεται μιας και οι δύο πλευρές επιμένουν στην επιβολή των δικών τους υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.