Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Εντατικοί έλεγχοι στα ΙΧ με ξένες πινακίδες


Με τη ΓΓΔΕ να έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους για νόμιμη κατοχή και κυκλοφορία οχημάτων με ξένες πινακίδες, το οκτάμηνο πραγματοποιήθηκαν...


 5.102 έλεγχοι και διαπιστώθηκαν 477 παραβάσεις. Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο στη Βόρεια Ελλάδα. Ενδεικτικό ότι το τελευταίο τριήμερο δεσμεύθηκαν 6 αυτοκίνητα, σε σύνολο 17, που ελέγχθηκαν. Πρόκειται για οχήματα με πινακίδες Βουλγαρίας και άλλων χωρών.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΓΓΔΕ, στη δέσμευση 6 αυτοκινήτων, σε σύνολο 17, που ελέγχθηκαν, προχώρησαν οι Κινητές Ομάδες Ελέγχου της Διεύθυνσης Τελωνείων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, μετά από ελέγχους, που πραγματοποίησαν έξω από νυχτερινά κέντρα το βράδυ του Σαββάτου και από ιδιωτικό σχολείο, σήμερα το πρωί, στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για οχήματα με πινακίδες Βουλγαρίας και άλλων χωρών, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που να αποδεικνύουν ότι μπορούν να κυκλοφορούν στη χώρα μας τα συγκεκριμένα Ι.Χ.
«Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν εντατικοποιήσει τους ελέγχους, ώστε να εντοπιστούν όσοι παρανόμως κυκλοφορούν στη χώρα μας με οχήματα, που φέρουν ξένες πινακίδες» προστίθεται στην ανακοίνωση.
Το οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου, έχουν πραγματοποιηθεί 5.102 έλεγχοι νόμιμης κατοχής και κυκλοφορίας οχημάτων με ξένες πινακίδες και έχουν διαπιστωθεί 477 παραβάσεις.
Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο στη Βόρεια Ελλάδα, όπου μόνο στη Θεσσαλονίκη η παραβατικότητα φτάνει το 50%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.