Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Άγρια μπουνίδια μεταξύ βουλευτών σε debate! [video]


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε τηλεοπτικό σταθμό, με έναν θερμόαιμο Ουκρανό βουλευτή να ξυλοφορτώνει συνάδελφό του και στη συνέχεια να προσπαθεί να καταστρέψει το αυτοκίνητό του...



Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη. Ο Βλαντίμιρ Πάρασιουκ ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του Channel 112 μαζί με τον συνάδελφό του Αλεξάντρ Βίλκουλ. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής τα «αίματα άναψαν», ωστόσο τα χειρότερα συνέβησαν μετά το τέλος της.

Ο Πάρασιουκ έστησε καρτέρι στους διαδρόμους του σταθμού στον Βίλκουλ και όταν τον εντόπισε του επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές. Ο δεύτερος αντέδρασε, με τους σωματοφύλακές του να παρεμβαίνουν και να δίνουν τέλος στο περιστατικό.



Για τον Πάρασιουκ όμως φαίνεται ότι τίποτα δεν είχε τελειώσει. Βγήκε λοιπόν έξω, βρήκε το αυτοκίνητο του Βίλκουλ και επιχείρησε να του σπάσει τις πόρτες και τους εξωτερικούς καθρέφτες ενώ χάραξε με κλειδιά και το καπό.

Ο 29χρονος Πάρασιουκ εξελέγη βουλευτής, αξιοποιώντας την δημοσιότητα που είχε αποκτήσει ως ηγετικό στέλεχος παραστρατιωτικής οργάνωσης, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή της προηγούμενης κυβέρνησης της Ουκρανίας.



Έχει εμπλακεί ουκ ολίγες φορές σε καυγάδες με συναδέλφους του και άλλους αξιωματούχους. Τον περασμένο Νοέμβριο χτύπησε έναν εισαγγελέα, ο οποίος ασχολιόταν με υπόθεση που αφορούσε «φίλο» του ενώ πιο πρόσφατα κλώτσησε στο κεφάλι τον επικεφαλής του τμήματος καταπολέμησης της διαφθοράς της υπηρεσίας ασφαλείας της χώρας. Στο πιο «ανάλαφρο» περιστατικό, είχε πετάξει ένα ποτήρι με νερό σε τρεις δικαστές που είχαν διατάξει τη σύλληψη μέλους μιας παραστρατιωτικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.