Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Γκάφα ολκής με τα διαφημιστικά βίντεο στο Facebook


Το Facebook δίνει τεχνητά "φουσκωμένες" στατιστικές στους διαφημιζόμενους όσον αφορά το μέσο χρόνο παρακολούθησης των βίντεο, κάτι το οποίο μπορεί να ενίσχυσε και τα διαφημιστικά έξοδα προς την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης...



Η εταιρεία αναφέρει πως έχει "παρακολουθηθεί" ένα βίντεο όταν περάσουν 3 δευτερόλεπτα. Οι στατιστικές οι οποίες προωθήθηκαν στους διαφημιστές συμπεριλάμβαναν μόνο τα άτομα που είχαν "δει" το βίντεο, αλλά όχι αυτούς που το παρακολούθησαν για λιγότερο από 3 δεύτερα ή γι αυτούς που δεν το παρακολούθησαν καθόλου. Η μετοχή του Facebook υποχώρησε κατά 1,5% μετά από την αναφορά των λανθασμένων υπολογισμών.

"Το πρόβλημα επιδιορθώθηκε, δεν επηρέασε τη χρέωση, ενώ έχουμε ειδοποιήσει του περισσότερους από τους συνεργάτες μας", ανέφερε το Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.