Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Δουλειά "μπράβων" η βόμβα στον συνιδιοκτήτη του N'ammos;


Ως μήνυμα εκλαμβάνεται απο αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ η επίθεση με δυναμίτιδα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του επιχειρηματία πασίγνωστου νυχτερινού κέντρου της Μυκόνου στην Πεντέλη...



Οι αστυνομικοί αναζητούν μαρτυρίες για το τρόπο με τον οποίο οι άγνωστοι έφτασαν έξω απο το σπίτι αλλά και τον τρόπο διαφυγής τους.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες στον «χώρο της νύχτας» καθώς εκτιμούν πως η επίθεση «αφορά ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών».

Ο επιχειρηματίας είναι συνιδιοκτήτης μαζί με τον αδελφό του και ένα ακόμη άτομο, ενός εκ των πλέον γνωστών νυχτερινών κέντρων της Μυκόνου, ένα μαγαζί «σημείο αναφοράς» για τις συναυλίες που πραγματοποιεί με μεγάλα ονόματα της πίστας.

Το θύμα της επίθεσης ενημερώθηκε άμεσα απο αστυνομικούς για το συμβάν και είναι πολύ πιθανόν να καταθέσει ακόμη και εντός της ημέρας προκειμένου να βοηθήσει τις αρχές στον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.