Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

O Jeremy Clarckson ανατίναξε... το σπίτι του!


Ο ιδιαίτερα εκκεντρικός (για κάποιους, παράφρων) ξαναχτύπησε! Ο πιο διάσημος αυτοκινητικός Δημοσιογράφος/Παρουσιαστής αποφάσισε να ανακαινίσει το σπίτι του και το ανατίναξε!...



Αντί λοιπόν να μπει στη χρονοβόρα διαδικασία του γκρεμίσματος, αποφάσισε να το ανατινάξει. Ετσι το παλιό, αλλά ιδιαίτερα πολυτελές οίκημα το οποίο είχε αποκτήσει για τέσσερα εκατομμύρια βρετανικές λίρες, σε μόλις μία ώρα μετατράπηκε σε ένα σορό μπάζα.

Μάλιστα ο Jeremy Clarkson φρόντισε να ενημερώσει με μία απλή επιστολή τους γείτονές του για το «μπάμ» και τη μίνι σεισμική δόνηση που θα ένιωθαν.

«Ελαβα μια επιστολή κάτω από την πόρτα το προηγούμενο βράδυ αναφέροντας ότι θα γίνουν εκρήξεις μεταξύ 13:00-16:00. Τελικά ξεκίνησαν περίπου 15:15 και τελείωσαν γύρω στις 16:10. Μάλιστα υπήρχε μια κηδεία στο χωριό η οποία ήταν σε εξέλιξη όταν άρχισαν οι εκρήξεις…», είπε χαρακτηριστικά γείτονάς του.

Στη θέση του παλιού σπιτιού ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear έχει λάβει άδεια για να χτίσει ένα νέο, με έξι υπνοδωμάτια, πισίνα, μεγάλο κήπο και γήπεδο τένις…

Η αλήθεια είναι ότι με τόσα χρήματα που λαμβάνει από τη νέα τηλεοπτική του στέγη, μπορεί να έχει την άνεση να κάνει -σχεδόν- ότι θέλει, αρκεί να σέβεται τους δίπλα του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.