Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ανείπωτο πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο για τον Λάμπρο Χαβέλα [video]


Ήταν ένα άξιος συνάδελφος. Ένας πολύ καλός φίλος....




Η είδηση του θανάτου του πάγωσε τους πάντες. Το μοιραίο συνέβη στον παράδρομο της Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ. Με τη μηχανή του, ο 40χρονος δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Ε, όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ήταν περίπου 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο Λάμπρος Χαβέλας, κινούνταν στον παράδρομο της Κηφισίας με κατεύθυνση προς Κηφισιά όταν ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Κηφισιά, έκανε έναν ελιγμό για να μπει στον παράδρομο, όπου σημειωτέον δεν επιτρεπόνταν να μπεί! Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε δει τη μηχανή του Λάμπρου Χαβέλα, με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον πετάξει αρκετά μέτρα μακριά. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και στοίχισε τη ζωή στον 40χρονο δημοσιογράφο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.