Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα αποκάλυψη Σουλτογιάννη για το #perouka_gate Τι απαντάει στο ΑΠΕ


Φαίνεται πώς χοντραίνει το παιχνίδι με την αποκάλυψη του "σκανδάλου με τις περούκες", αφού ο Δημήτρης Σουλτογιάννης, με νέα απάντηση πριν λίγο, διαψεύδει ακόμη και τις νέες εξηγήσεις του ΑΠΕ!...




Αναλυτικά, η απάντηση Σουλτογιάννη:

Τωρα η σύλληψη έγινε επίπληξη. Τα μασάνε εκει στο ΑΠΕ, ενώ ακομα δεν μας λένε ποιος έγραψε την είδηση; Επικαλούνται μια φανταστική αναφορά της αστυνομίας με επιπλέον ψέματα. Να τους ενηνερωσω οτι η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν κανει ποτε αναφορές παρα μονο σε περίπτωση σύλληψης. Αλλο μεγάλο τους ψέμα. Η αςτυνομια της Νέας Υορκης δεν ήρθε ποτε! (Γι'αυτο και δεν δημοσιεύουν αναφορά στην αγγλική-ειναι ανύπαρκτη). Η ταυτοποίηση στοιχείων έγινε απο το Σώμα Διπλωματικής προςταςιας του υπουργού! Συνεχίζουν τα ψέματα διότι δεν μπορούν η δεν τους συμφέρει να απαντήσουν στο ποιος έγραψε την είδηση. Για τη διαρροη προσωπικών δεδομένων λόγος ουδείς. Η αληθεια οτι και να κάνουν βγαίνει παντα στο φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.