Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Tι μυστικά κρύβει η τσάντα της βασίλισσας Ελισάβετ;




Είναι κάτι περισσότερο από το αγαπημένο της αξεσουάρ, έγινε το σύμβολο της μεγαλειότητάς της. Αυτή η περίφημη τσάντα αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα της βασίλισσας Ελισάβετ...



1. Έχει εμμονή
Ο,τι αγοράζει, είναι κατά εκατοντάδες. Οι γνώστες αναφέρουν ότι θα πρέπει να έχει πάνω από 500 καπέλα και περίπου 150 με 200 τσάντες. Το μυστικό με την Ελισάβετ είναι πως ό,τι μοντέλο και να διαλέξει, αγοράζει πάντα μια μάρκα: τις τσάντες Launer London που έχουν τέλειο γεωμετρικό σχήμα. Οι τσάντες της είναι μαύρες συνήθως, εκτός κι αν πρόκειται για εξαιρετικό γεγονός, όπως ο γάμος του εγγονού της Γουίλιαμ, οπότε και επέλεξε μια κρεμ τσάντα.

2. Είναι προληπτική
Πάντα, όπου και να βρεθεί, η Ελισάβετ βάζει στην τσάντα της ένα ματάκι. Σύμφωνα με τον Phil Dampier, συγγραφέα του βιβλίου «Τι υπάρχει μέσα στην τσάντα της Βασίλισσας και άλλα βασιλικά μυστικά», αναφέρει ότι πρόκειται για φυλαχτά που της έχουν χαρίσει τα αγαπημένα της πρόσωπα, παιδιά ή εγγόνια.

3. Είναι κοκέτα
Η Ελισάβετ δεν βγαίνει ποτέ χωρίς το κραγιόν της, όπως μαθαίνουμε στο ίδιο βιβλίο και έχει πάντα ένα στην τσάντα της, ώστε να μπορεί να φρεσκαριστεί ανάμεσα σε δύο εκδηλώσεις ή ομιλίες. Έχει μάλιστα συχνά επικριθεί από τον βρετανικό τύπο γιατί βγάζει το κραγιόν της δημοσίως και το χρησιμοποιεί. Για να αποφύγει τυχόν ατυχήματα με το κραγιόν, η βασίλισσα κουβαλάει στην τσάντα της πάντα και ένα μικρό καθρεφτάκι, καθώς και ένα μαντήλι με τα αρχικά της ώστε να μπορεί να σκουπιστεί ή να σβήσει κάποιο ίχνος στο πρόσωπό της.

4. Είναι λαίμαργη
Ο σεφ Darren McGrady, o οποίος εργάζεται για την βασιλική οικογένεια για πάνω από δέκα χρόνια, αποκάλυψε πρόσφατα στον βρετανικό τύπο ότι η βασίλισσα είναι σοκολατομανής. Σαν να είναι παιδάκι τεσσάρων ετών, είπε ο σεφ, πηγαίνει συχνά στην κουζίνα για να ψαχουλέψει τα γλυκά και να τσιμπήσει ένα κομματάκι από ένα κέικ. Η βασίλισσα δεν βγαίνει ποτέ από το παλάτι της αν δεν έχει γλιστρίσει μέσα στην τσάντα της και ένα κομματάκι σοκολάτα. Αγαπά επίσης ιδιαίτερα τις καραμέλες μέντας.

5. Πλήττει εύκολα
Ορισμένες φορές, για να σκοτώσει την ώρα της, η Μεγαλειοτάτη, λύνει ένα σταυρόλεξο. Στην τσάντα της, ισχυρίζονται οι γνώστες, πάντα βάζει ένα σε περίπτωση που θα της χρειαστεί. Η Ελισάβετ είναι 90 ετών και η εγκεφαλική δραστηριότητα είναι απαραίτητη. Στην τσάντα της έχει πάντα και ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως και ένα στυλό.

6. Είναι μανιακή
Δεν είναι περίεργο, η βασίλισσα μέσα στην τσάντα της κουβαλάει ένα γάντζο για να κρεμάει την ...τσάντα της. Προκειμένου να μην την ακουμπήσει ποτέ στο έδαφος και λερωθεί ή χαλάσει, αλλά και επειδή έτσι γίνεται για μια βασίλισσα, ο γάντζος είναι ένα απαραίτητο για εκείνη αξεσουάρ. Στην τσάντα υπάρχει επίσης πάντα ένα δεύτερο ζευγάρι γάντια σε περίπτωση ανάγκης.

7. Είναι ανυπόμονη
Οι γνώστες λένε ότι η τσάντα είναι ο ...μεταφραστής των αισθημάτων της Ελισάβετ. Έτσι όπως κρατάει την τσάντα πάντα καρφωμένη στο μπράτσο της, όταν θέλει να ολοκληρώσει μια συζήτηση ή όταν έχει βαρεθεί, ασυναίσθητα περνάει την τσάντα στο άλλο μπράτσο. Το προσωπικό και οι συνεργάτες της γνωρίζουν φυσικά όλες τις κινήσεις της και μπορούν να επέμβουν αν η γλώσσα της τσάντας ..ενταθεί.

8. Είναι νάρκισσος
Πολύ μακριά από τα φτηνά προβλήματα αυτού του μάταιου κόσμου, η βασίλισσα δεν κουβαλάει ποτέ μαζί της χρήματα. Αλλά οι γνωρίζοντες λένε ότι κάθε Κυριακή βάζει στην τσάντα της ένα χαρτονόμισμα των 5 λιρών. Ένας από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της διηγήθηκε στο US Weekly ότι μόλις ετοιμαστεί την Κυριακή, καλεί τον ιδιαίτερό της και του ζητάει να διπλώσει προσεκτικά αυτό το χαρτονόμισμα, πάλι και πάλι, ώσπου να μη φαίνεται παρά το πρόσωπό της πάνω στη λίρα.

9. Είναι προνοητική
Παρότι περιστοιχίζεται από ανθρώπους ασφαλείας και σωματοφύλακες, η Ελισάβετ κουβαλάει πάντα στην τσάντα της ένα ελβετικό σουγιά. Γιατί μπορεί να πιστεύουν όλοι ότι την βασίλισσα την υπηρετούν νυχθημερόν, ωστόσο η ίδια ξέρει να χρησιμοποιεί τα χέρια της, από την εποχή που ήταν στους προσκόπους, ενώ ήταν μηχανικός στον πόλεμο

10. Έχει μεγαλύτερη σχέση με το ίντερνετ απ’ ό,τι πιστεύουμε
Κανένας δεν το πίστευε ώσπου h δημοσιογράφος Penny Junor το επιβεβαίωσε: η βασίλισσα έχει πάντα μαζί της ένα κινητό τηλέφωνο. Το χρησιμοποιεί ακόμη και για να μιλήσει στα εγγόνια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.