Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με Καλογρίτσα [video]


Ανηλεές σφυροκόπημα από το Star Channel εναντίον του Καλογρίτσα και της κυβέρνησης για τον τρόπο με τον οποίο πήρε την άδεια και το χωρίς αντίκρυσμα Πόθεν Έσχες...




Drone καταγραφεί την περιοχή από ψηλά, με τους κατοίκους, που μιλούν στην κάμερα, να αναφέρουν πως οι εκτάσεις αγοράζονταν σταδιακά εδώ και χρόνια.

«Και λένε ότι το έβγαλαν με 80 εκατομμύρια αξία... Αγοράζει όλη την Ιθάκη με 80 εκατομμύρια» λένε κάτοικοι του νησιού στο Star.

«Eχει μεγάλες εκτάσεις ο Καραμπάτσος, τις έχεις πάρει από μικρούς ιδιώτες, αλλά πόσο αξιοποιήσιμα να είναι; Θέλεις να έρθεις με αεροπλάνο να τα δεις», αναφέρει ένας άλλος κάτοικος.
Ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Ιθάκης γέλασε όταν πληροφορήθηκε ότι τα οικόπεδα αυτά αποτέλεσαν την εγγύηση του κ. Καλογρίτσα, για να αγοράσει τηλεοπτική άδεια.

«Ξεκίνησε να λέει ότι θα κάνει αγροτόκτηνοτροφικές μονάδες. Μετά ακούσθηκε ότι έχει μπει σε ένα νόμο fast track για να φτιάξει μια μεγάλη επένδυση. Ποια είναι η μεγάλη επένδυση αυτή εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει ποτέ», δήλωσε ο Χρήστος Σκληρός.

«Με συγχωρείται. Εντάξει, δηλαδή, σε αυτή τη χώρα, που ζω όλα θα τα δω», συμπλήρωσε.

Εν τω μεταξύ, όπως αποκάλυψε απόψε το Star, το 2012 το βοσκοτόπι δηλώθηκε ότι άξιζε 190.000 ευρώ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.