Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Χαμός στη Βουλή με τα παιδιά του Τσίπρα και το ιδιωτικό σχολείο [video]


Μεγάλη ένταση ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ...Μάλιστα με ιδιαίτερη ένταση ο κ. Θεοδωράκης εξερράγη φωνάζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο.

«Η άρνηση των μη κρατικών πανεπιστημίων δεν είναι Αριστερά. Πρώτη η Χούντα ισχυρίστηκε ότι αυτά θα καταστρέψουν την Παιδεία», ανέφερε και τόνισε προκαλώντας αντιδράσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Η υποκρισία στη Βουλή συνεχίζεται. Πολιτικοί που έχουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία, υμνούν μόνο τα δημόσια και πολεμούν τα ιδιωτικά! Ο κ. Τσίπρας έχει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο».

Μάλιστα είπε ότι ο κ. Τσίπρας είναι επίτιμος διδάκτορας ιδιωτικού πανεπιστημίου της Σμύρνης. «Ο παραλογισμός πρέπει να τελειώσει. Μη κρατικά πανεπιστήμια τώρα», ανέφερε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.