Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΑΡΛΟΤ - ΗΠΑ: Τα σοκαριστικά βίντεο της δολοφονίας του αφροαμερικανού [video]


Δύο βίντεο από την στιγμή της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Κιθ Λαμόντ Σκοτ έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Σάρλοτ στις ΗΠΑ, ωστόσο, κανένα από τα δύο δεν επιβεβαιώνει πως ο άνδρας οπλοφορούσε και αρνήθηκε να πετάξει το όπλο του...Μετά τον σάλο, που δημιουργήθηκε μετά την δολοφονία και τις διαδηλώσεις στο Σάρλοτ, η αστυνομία δημοσίευσε βίντεο -ένα από κάμερα σε περιπολικό και ένα από ενσωματωμένη κάμερα σε στολή αστυνομικού- με το περιστατικό.

Αν και οι αρχές υποστηρίζουν πως ο Σκοτ οπλοφορούσε και αρνήθηκε να πετάξει το όπλο, ενώ είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και συγκεκριμένα μαριχουάνα, τα βίντεο δεν επιβεβαιώνουν τίποτα από αυτά και δεν φαίνεται η στιγμή των πυροβολισμών.

Από την κάμερα που είναι τοποθετημένη μέσα σε ένα από τα περιπολικά, στο σημείο δείχνει δυο αστυνομικούς να έχουν προτεταμένα τα όπλα τους προς το σημείο όπου βρίσκεται ο Σκοτ.

Ο Αφροαμερικανός είναι μέσα στο αυτοκίνητό του, με τα παράθυρα κλειστά. Βγαίνοντας, φαίνεται να παραπατά, με τέσσερις πυροβολισμούς να ακούγονται. Την ίδια ώρα, ακούγονται και οι φωνές της γυναίκας του. Το βίντεο δεν δείχνει τον Σκοτ να κρατά όπλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.