Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

2+7 μηνιάτικα χρωστάει η ΑΥΓΗ στους εργαζόμενους! Ετοιμάζονται για απεργίες!


Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Αυγή ζητούν την άμεση εξόφληση των οφειλομένων και απειλούν με απεργίες. Εκνευρισμός στο Μαξίμου...Την ώρα που η κυβέρνηση και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλούν τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ για τις καθυστερήσεις στην καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού στην Αυγή, το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, επικρατεί αναβρασμός λόγω των καθυστερήσεων καταβολής της μισθοδοσίας.

Ειδικότερα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η καθυστέρηση φτάνει στους δύο μήνες χωρίς σε αυτή να υπολογίζονται παλιότερες οφειλές προς το προσωπικό πλέον των 7 μηνών για τις οποίες είχε άτυπα συμφωνηθεί να αποπληρωθούν σταδιακά πράγμα που δεν έγινε.

Κατά τις ίδιες πηγές οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Αυγή ζητούν την άμεση εξόφληση των οφειλομένων και σχεδιάζουν να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο απεργιακών κινητοποιήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μαξίμου μετά την δημοσίευση της δημοσκόπησης της Public Issue η οποία είχε δυσμενή ευρήματα για το ΣΥΡΙΖΑ έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα. Ωστόσο η δημοσίευση δεν φαίνεται να είναι άσχετη της οικονομικής εξαθλίωσης των εργαζόμενων στην εφημερίδα αλλά και της αδιαφορίας που κατά πληροφορίες εισπράττουν από τον κομματικό μηχανισμό και την κυβέρνηση.


πηγή: bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.