Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Δωρεά office από την LibreOffice!


Το LibreΟffice 5.2.2 είναι η νέα ενημέρωση της σταθερής έκδοσης της open-source και cross-platform σουίτας γραφείου που χρησιμοποιείται σε πολλά λειτουργικά Linux και όχι μόνο...




Το LibreΟffice 5.0 long-term, είναι μια έκδοση η οποία συνιστάται για οργανισμούς και επιχειρήσεις που αναζητούν μια λύση για να εξοικονομήσουν χρήματα στον προϋπολογισμό τους. Το LibreΟffice suite 5.2.2 συνιστάται για μεμονωμένους χρήστες που επιθυμούν να έχουν όλα τα νέα χαρακτηριστικά της σουίτας.
Αν αναρωτιέστε τι νέο υπάρχει φέρνει η LibreOffice 5.2.2, σύμφωνα με τα changelogs η νέα έκδοση επιδιορθώνει πάρα πολλά θέματα (57) που αναφέρθηκαν από τους χρήστες του LibreOffice 5.2.1 αλλά προσθέτει και πάνω από 100 νέα χαρακτηριστικά.
Η νέα έκδοση προσθέτει διάφορες βελτιώσεις στα περισσότερα από τα συστατικά της σουίτας γραφείου (Writer, Draw, Math, Calc κλπ).
Τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τις διορθώσεις σφαλμάτων μπορείτε να διαβάσετε από εδώ.
LibreOffice 5.2.2 for Windows Download Version 5.2.2
Για άλλες πλατφόρμες
https://www.libreoffice.org/download/libreoffice-fresh/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.