Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Βρετανία: Καθηγητής άφησε έγκυο μαθήτριά του μετά από 4 χρόνια σχέσης


Με φυλάκιση 12 μηνών και στέρηση της άδειας εξάσκησης του επαγγέλματός τιμωρήθηκε ένας 54χρονος στη Βρετανία, ο οποίος είχε...


 συνάψει για 4 χρόνια σχέση με μαθήτριά του στο γυμνάσιο, την οποία κατέστησε έγκυο.
Ο Σίμον Πάρσονς αποδείχθηκε πως είχε κάνει σεξ με τη μαθήτριά του πολλές φορές και δη στις εγκαταστάσεις του σχολείου. Συνέπεια αυτής της σχέσης ήταν η νεαρή κοπέλα να μείνει έγκυος και να γεννήσει το παιδί του.
Ο 54χρονος καταδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2015, διότι όταν ξεκίνησε η σχέση, το κορίτσι ήταν μόλις 15 ετών. Είκοσι μήνες μετά την καταδίκη του, ο 54χρονος καθηγητής ενημερώθηκε από το ειδικό συμβούλιο, πως του στερείται δια βίου η άδεια εξάσκησης του επαγγέλματος, καθώς είναι πιθανό να επαναλάβει την πράξη του.
Ο Πάρσονς ξεκίνησε να διδάσκει το 1988. Η σχέση του με την 15χρονη ξεκίνησε όταν συναντήθηκε στο Castle School, στο Θόρνμπερι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.