Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

ΣΚΟΤΩΜΟΣ: Πάνω από 50.000 βιογραφικά για 550 θέσεις εργασίας στα 14 αεροδρόμια!


Καθημερινά η εταιρεία δέχεται 300 βιογραφικά...Δηλωτικά της απόγνωσης που βιώνουν οι νέοι λόγω της υψηλής ανεργίας (η υψηλότερη στην Ευρώπη) είναι τα στοιχεία που έδωσε την Τρίτη η γερμανική κοινοπραξία Fraport.

Σύμφωνα με τη Fraport Greece, έχουν αποσταλεί ήδη πάνω από 50 χιλιάδες βιογραφικά για τις 550 θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας των οποίων η εταιρεία έχει αναλάβει τη διαχείριση.

Όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής εμπορικής ανάπτυξης της Fraport Γιώργος Βήλος, καθημερινά η εταιρεία δέχεται 300 βιογραφικά από ενδιαφερομένους.

Αναφερόμενος εξάλλου στα έργα που θα υλοποιηθούν στα αεροδρόμια, o κ. Βήλος επισήμανε ότι σε ελάχιστα από αυτά θα γίνουν μόνο μικρής κλίμακας παρεμβάσεις, ενώ στα περισσότερα θα υλοποιηθούν επενδύσεις ολικής ανακαίνισης και επέκτασής τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το αεροδρόμιο της Σαντορίνης, το οποίο από κτιριακές υποδομές 5.000 τετραγωνικών μέτρων σήμερα, θα φθάσει τις 15.000 τ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.