Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

"Βράζουν" οι δημοσιογράφοι με τις ανακοινώσεις του Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ


Στα "κάγκελα" είναι οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών και ιδιαίτερα εκείνων που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τους ρίξει "μαύρο" με το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ...




Συγκεκριμένα, εξέδωσαν ανακοίνωση για κινητοποίηση έξω από τη Βουλή για το θέμα του ΕΣΡ και βέβαια του διαγωνισμού - παρωδία και πουθενά μες στην ανακοίνωση δεν αναφέρουν το αίτημα όλου του κλάδου για ακύρωση του διαγωνισμού Παππά!

Και σα να μην έφταναν αυτά, ενώ έχουν εξαγγείλει συγκέντρωση έξω από τη Βουλή στις 12.30 για να διαμαρτυρηθούν για την επιχειρούμενη νομιμοποίηση του διαγωνισμού Παπππά, μέσω της συγκρότησης ΕΣΡ, το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ εξέδωσε και νέα ανακοίνωση με την οποία τάσσεται υπέρ της συγκρότησης ΕΣΡ, αναγνωρίζει ότι η κυβέρνηση δίνει μάχη κατά της διαπλοκής και ταυτόχρονα στοχοποιεί εργοδότες, οι οποίοι δεν χρωστούν πουθενά!

Απίστευτα πράγματα...

Δείτε τις ανακοινώσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.