Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Πάτρα: Σοκ προκαλεί η εικόνα των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ [ΦΩΤΟ]


- Σε τραγική κατάσταση τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης
Τραγική είναι ως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η κατάσταση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Πάτρας.

Με γερασμένο στόλο ασθενοφόρων και συχνές βλάβες, η Πάτρα είναι ουσιαστικά χωρίς ασθενοφόρα, με τα πληρώματα του ΕΚΑΒ να δίνουν καθημερινά μάχες για την ανθρώπινη ζωή.Οπως έχει ήδη αποκαλύψει το tempo24.gr, τα περισσότερα ασθενοφόρα που έχει στη διάθεσή του το ΕΚΑΒ Πάτρας είναι γερασμένα, έχοντας "φορτώσει" πολλά χιλιόμετρα στα κοντέρ τους, γεγονός που τα καθιστά ευάλωτα και δυσκίνητα. Ενώ παρουσιάζουν σχεδόν καθημερινά βλάβες.Οι εργαζόμενοι έχουν φτάσει σε σημείο, όταν καλούνται να επέμβουν σε περιστατικό, να μην γνωρίζουν αν τελικά είναι σε σε θέση να ανταποκριθούν. Τα ασθενοφόρα που έχει ο στόλος του ΕΚΑΒ είναι άνω των δεκαπέντε ετών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν καταγραφεί περιστατικά, με ασθενοφόρα να έχουν ξεμείνει στο δρόμο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.