Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Ο Λαζόπουλος απαντάει στον Μητσοτάκη για την προπαγάνδα που έκανε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ


Με ένα υστερόγραφο σε κείμενο που δημοσίευσε στο σάιτ του με τίτλο «Αποποιούμαι» επέλεξε ο Λάκης Λαζόπουλος να απαντήσει στο σχόλιο που έκανε για εκείνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή...«Αναφέρθηκε ο κύριος Μητσοτάκης, στη Βουλή, στο πρόσωπο μου δείχνοντας την ενόχληση του για την παρουσία μου στην ιδιωτική τηλεόραση», έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής, επισημαίνοντας στη συνέχεια ότι «εξαιρώντας με από το σύνολο, στην πραγματικότητα εξέθεσε το σύνολο. Είπε δηλαδή ότι όλοι οι άλλοι τον υπηρετούν κι εγώ ακόμα απροσκύνητος».

«Παρά τις απειλές κύριε Μητσοτάκη. Αχ! Κύριε Μητσοτάκη στη χώρα αυτή γεννήθηκε ο Αριστοφάνης. Δεν τον μάθατε στο Χάρβαρντ, αλλά είναι στη φύση του Έλληνα η σάτιρα και είναι στη φύση του ανήμπορου πολιτικού να βρίζει όποιον του βάζει αληθινό καθρέφτη μπροστά στα μούτρα του», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος για να καταλήξει: «Με συγχωρείτε που είμαι ο μόνος που απέμεινα να σας ενοχλώ ακόμα. Ίσως στο επόμενο ΚΕΕΛΠΝΟ να με εντάξετε και μένα μέσα να ησυχάσετε!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.