Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Αποκάλυψη Πετράκου: Ο Τσίπρας με ρώτησε, θες να πάμε στη δραχμή;


Απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε στη χθεσινή του ομιλία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τόσο κατά της αριστερής πλατφόρμας όσο και κατά της ΛΑΕ, ο κ. Πετράκος ανέφερε έναν αποκαλυπτικό διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό στο γραφείο του τον Απρίλιο του 2015!...



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tharrosnews.gr ο τότε βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφτηκε τον πρωθυπουργό στο γραφείο του και του ζήτησε να πουν στο λαό όλη την αλήθεια, μιας και οι δανειστές δεν τηρούσαν την ενδιάμεση συμφωνία του Φεβρουαρίου του 2015.

Σύμφωνα με τον κ. Πετράκο ο πρωθυπουργός τον ρώτησε «Τι θες, να πάμε στη δραχμή;» ... συμπληρώνοντας: «Συμφωνώ μαζί σου ότι σε 1 χρόνο θα έχουμε με το εθνικό νόμισμα μεγάλη ανάπτυξη, αλλά δε θα αντέξουμε τους πρώτους 3 με 6 μήνες».

Την αποκάλυψη αυτή ο κ. Πετράκος έκανε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου της ΛΑΕ στην Καλαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.