Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Μαξίμου: Τελικά ποιος εκφράζει τη ΝΔ, ο Χατζηδάκης ή ο Κουμουτσάκος;


Ως...Ιανό επιλέγει να παρουσιάσει τη ΝΔ το Μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με το ζήτημα συγκρότησης του ΕΣΡ, μιας και καλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποφασίσει αν εκφράζεται από όσα λέει ο αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης ή ο εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Κουμουτσάκος...



«Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Χατζηδάκης δηλώνει ότι η ΝΔ «δεν έχει λόγο να είναι απέναντι στη συγκρότηση του ΕΣΡ». Την ίδια στιγμή το γραφείο τύπου της ΝΔ, δηλώνει, απροκάλυπτα, ότι πρόθεση του κόμματος είναι να μπλοκάρει με κάθε τρόπο την συναινετική και με αυξημένη πλειοψηφία συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, από την Βουλή», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Μαξίμου και προσθέτει: «Ας ξεκαθαρίσουν αν επίσημη γραμμή του κόμματος τους, είναι η συναινετική στάση του Αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Χατζηδάκη, ή ο θεσμικός εκβιασμός του κ. Κουμουτσάκος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.