Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Η... μπάτσα του Τσίπρα στον Καμμένο [ΦΩΤΟ]


Από αντιμνημονιακός, ο Πάνος Καμμένος μετατράπηκε σε Μνημονιακό καρπαζοεισπράκορα του Τσίπρα...Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης άρχισαν να προσέρχονται στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου οι σύνεδροι για το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί βρέθηκε από νωρίς ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ στην πρώτη σειρά κάθισαν ο Φώτης Κουβέλης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Αργότερα έφτασε και ο Στέφανος Τζουμάκης, ενώ εντύπωση έκανε το t-shirt του Κώστα Ζουράρι με τίτλο βιβλίο του «Ερχομαι από μακριά. Οδυσσέας Ελύτης».

Με την είσοδο του ο Αλέξης Τσίπρας είχε θερμό χαιρετισμό με τον Πάνο Καμμένο στον οποίο μάλιστα έριξε και ένα… φιλικό μπατσάκι στο μάγουλο του Υπουργού Αμυνας, ενώ είχε επίσης θερμό χαιρετισμό με τον κ.Κουβέλη και την κα Δούρου, την οποία και ασπάστηκε, ενώ αστειεύτηκε με τον κ. Ζουράρι και το μπλουζάκι του.
HA`- 2??n???????(EUROKINISSI/E?I???Q?U)Πάντως, για ακόμη μια φορά διαμαρτυρήθηκαν για τον διαγωνισμό των 4 τηλεοπτικών αδειών και το μαύρο στα κανάλια, οι τεχνικοί και οι κάμεραμεν με πλακάτ πάνω στις κάμερες.
Αρκετά χαμογελαστός εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς παρά την ένταση και την πίεση των τελευταίων ημερών λόγω των τηλεοπτικών αδειών, ενώ ο Σταύρος Κοντονής με το κινητό του έβγαζε φωτογραφίες τον χώρο του Συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.