Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Χειροπέδες σε αστυνομικούς, που δούλευαν σε κλαμπ στο Γκάζι


Δύο αστυνομικοί και επτά ιδιώτες συνελήφθησαν απο την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, σε κλαμπ στο Γκάζι και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για...



- κατά περίπτωση - αδικήματα στην Υπηρεσία, παραβάσεις για πνευματικά δικαιώματα και υγειονομική νομοθεσία καθώς και άλλα αδικήματα.


Ειδικότερα, οι δύο αστυνομικοί και συγκεκριμένα ένας υπαστυνόμος 27 ετών και ένας αστυφύλακας 26 ετών, υπηρετούν σε αστυνομικά τμήματα της Αττικής, αλλά τα βράδια εργάζονταν παράνομα στο κλαμπ, ως υπεύθυνοι για τις κρατήσεις και την τακτοποίηση των πελατών.

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από καταγγελία, έγινε έφοδος σήμερα τα ξημερώματα, όπου συνελήφθησαν οι δύο συνάδελφοι τους, καθώς και άλλοι οκτώ εργαζόμενοι (πέντε Έλληνες και τρεις αλλοδαποί).

Πρόκειται για τον υπεύθυνο του καταστήματος, το οποίο δεν είχε άδεια μουσικών οργάνων, ενώ ο ίδιος δεν έφερε βιβλιάριο υγείας. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, ενώ συγκατηγορούμενος τους είναι και ο 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος δεν εντοπίσθηκε και αναζητείται να συλληφθεί εντός ορίων του αυτοφώρου.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αστυνομικοί τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.