Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των τραυματιών του σεισμού στην Ιταλία


«Mέχρι στιγμής δεν προκύπτει να υπάρχουν Έλληνες πολίτες μεταξύ των τραυματιών του χθεσινοβραδινού σεισμού» τονίζεται...


 σε κείμενο που αναρτήθηκε στο Facebook, στην σελίδα της ελληνικής πρεσβείας στην Ιταλία.
Παράλληλα, γίνεται αναφορά στους Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στην κωμόπολη, κυρίως, του Καμερίνο, και επιθυμούν να επιστρέψουν, προσωρινά στην Ελλάδα.
Στην ίδια πάντα ανάρτηση της πρεσβείας μας στην Ιταλία τονίζεται το εξής:«Ενημερώνονται οι Έλληνες πολίτες στις πληγείσες περιοχές, οι οποίοι πρέπει να ταξιδεύσουν αλλά δεν έχουν στην κατοχή τους τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα λόγω αδυναμίας πρόσβασης στις οικίες τους, ότι μπορούν να προβούν σε μία απλή δήλωση στην Αστυνομική αρχή της περιοχής τους.
Το Επίτιμο Ελληνικό Προξενείο στην Ανκόνα είναι ενήμερο για την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται και στο Επίτιμο Προξενείο στην Ανκόνα, τηλ. +39 071 2074567, Fax: +39 071 2074567, e-mail:grhoncon.anc@mfa.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.